Tilastolliset applikaatiot

Tässä hyviä vinkkejä pääsykokeisiin pänttääjille ja muille tilastollisesta päättelystä kiinnostuneille. Lista tilastollisia applikaatioita (sovelluksia), jotka helpottavat koko tilastollisen päättelyketjun ymmärtämistä ja testitavan valintaa.

Tässä muutamia esimerkkejä:

Statistics decision tree (android)

IMG_4489

Kuvassa vasemmalla ylhäällä näette Statistics decision tree-applikaation kuvakkeen. Sovellus toimii englanniksi ja auttaa käyttäjäänsä valitsemaan oikeanlaisen tilastollisen testaustavan.

Statistics

Kuvassa näette Statistics-sovelluksen valikon. Tässä applikaatiossa käyttäjä pystyy testaamaan omaa osaamistaan ja maksamaan lisätestauksesta. Sovelluksessa on mahdollista myös harjoitella erillisten harjoitusohjelmien avulla.

IMG_4558.JPG

Confidence Interval

Confindence interval tarkoittaa luottamusväliä ja sitä voi arvioida tämän applikaation avulla.  Sovellus toimii englanniksi ja on hyvin helppokäyttöinen.

IMG_4559

Hypothesis Testing

Hypoteesien testauksesta kertova sovellus on erinomainen ohjekirjamainen applikaatio, jossa hypoteeseja testataan riippuen siitä, onko otoksia yksi vai kaksi. Sovellus on englanninkielinen.

IMG_4560

Ensimmäisestä kuvasta näette hieman mitä muita vaihtoehtoja on. Sujuva englanninkielen taito ja etenkin tilastotieteen termien osaaminen edesauttavat näiden applikaatioiden käytössä.

Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s